Op zoek naar een plek waar je zowel je hartige als guilty pleasures kunt vinden? Zin in een heerlijke koffie met een zoete lekkernij of eerder in een hartig ontbijt met vers geperst fruitsap? Op zoek naar een snelle hap omdat je niet veel tijd hebt? Of wil je liever zelf verse broodjes klaarmaken met een frisse smeersalade of liever met verse charcuterie? Bij Chez Charles vind je het allemaal! Deze zaak is gevestigd op de gezellige Groenplaats in hartje Antwerpen.

Als het vers moet zijn

Heerlijke smeersalades en verse charcuterie, dat was waar het vroegere Cock’s Fresh voor stond. Charles, de nieuwe naam voor deze vleeswaren, staat nog steeds garant voor de beste kwaliteit. Dit merk omvat ook de dag van vandaag een uitgebreid assortiment aan smeersalades en charcuterie. De producten zijn stuk voor stuk puur en worden allemaal geproduceerd volgens de recepten van grondlegger Charles De Cock. Al sinds 1935 wijdt Charles zich aan zijn passie: eigen ambachtelijke bereidingen, gemaakt met de beste recepturen en ingrediënten.

Chez Charles ‘brasserie en verswinkel’ is sinds begin 2017 gevestigd op de Groenplaats, hartje Antwerpen. Deze zaak werd opgericht met als doel de smeersalades, fijne vleeswaren en lunchgerechten van Charles (het vroegere Cock’s Fresh) de merkbekendheid te geven die het verdient.

Dit merk staat namelijk garant voor een ongekende kwaliteit.

Brasserie en verswinkel

Chez Charles is enerzijds een brasserie waar je terecht kunt voor alle typische brasseriegerechten. Maar ook is tegelijk ook een ontbijthuis, koffieshop, tearoom,… waar je terecht kunt voor versgeperst fruitsap, verfrissende smoothies en overheerlijke pannenkoeken. De zaak beschikt over een terras van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de immer gezellige Groenplaats.

Anderzijds is Chez Charles ook een verswinkel met zowel kwaliteitsvolle charcuterie alsook ovenvers brood, pistolets en gebak. Zo ben je zeker van verse producten. Daarnaast zijn er ook heel wat take away producten waarvoor je hier terecht kunt. Je kan er belegde broodjes, zowel de baguette’s als pistolets, en verschillende lunchgerechten zoals macaroni, spaghetti, balletjes in tomatensaus, stoofvlees, salade met kip,… bestellen om mee te nemen. Zo kun je op kantoor of de campus genieten van een lekkere hap. Of wat dacht je van een kleine lunch op de kaaien met uitzicht op de Schelde?

Je kunt steeds terecht bij Chez Charles

Antwerpen leeft en is constant in beweging en dat is fantastisch. Er valt steeds wat te beleven en je kunt er dan ook altijd terecht. En dat kun je ook bij Chez Charles. Deze zaak is centraal gelegen en dan ook makkelijk bereikbaar, ongeacht waar je je in ‘t stad bevindt. De Groenplaats is uiterst vlot te bereiken.

Brasserie en verszaak Chez Charles is altijd vlot bereikbaar, ja altijd want deze zaak is iedere dag geopend van 8 u tot 22 u ‘s avonds, ook op zondag! Je kunt er niet alleen verschillende soorten vers brood en patisserie verkrijgen, maar ook alle smeersalades en charcuterie van Charles (vroeger Cock’s Fresh). Het assortiment wordt bovendien aangevuld met verschillende lunchgerechten om thuis op te warmen. Je kunt er dus steeds terecht voor kleine inkopen of een maaltijd wanneer het snel moet gaan. Zo ben je zeker van topkwaliteit en versheid.

Dit is ook de ideale plek om een vers belegd broodje te bestellen om mee te nemen, maar je kunt het ook opeten op het gezellige terras met uitzicht op de Groenplaats. Maar ook een lekker kopje Nespresso koffie, latté, cappuccino,…tijdens of voor de boodschappen smaakt eens zo goed op het prachtige terras. Antwerpen beleven met een verse en lekker hapje of sapje? Het kan bij Chez Charles.