Over ons

BRASSERIE CHEZ CHARLES

‘CHEZ CHARLES’: BRASSERIE, RESTAURANT & CONCEPTSTORE VOOR DE PRODUCTEN VAN CHARLES

Chez Charles is een brasserie, restaurant, verswinkel, eat in en take-away voor een gezond ontbijt, brunch, lunch of snelle hap met fijne vleeswaren, salades en bereide gerechten van hoge kwaliteit, vervaardigd volgens traditionele recepten van stichter charles de cock, anno 1935.

Het concept bestaat uit enerzijds een shop, anderzijds een restaurant – brasserie waar je kan ontbijten, lunchen en dineren (7 op 7 open tot 22u).

Download hier onze uitgebreide menukaart of bekijk onze belegde broodjes, dranken, desserts en andere gerechten.

De winkel is fysiek ook opgesplitst in een verbruiksgedeelte (met 40 plaatsen) en een shop.

Meer dan een shop

Naast de producten van Charles zelf zal men in de winkel ook volgend aanbod terugvinden:

  • Bakkerij (pistolets, brood, koffiekoeken, maar ook belegde boterhammen en broodjes)
  • Traiteur (bereide dagschotels, salades,…)
  • Koffie (er is een Nespresso-koffie-corner waar men een koffie kan bestellen om mee te nemen voor onderweg. Traditionele koffie maar ook varianten zoals cappuccino, latte macchiato,… zijn er te verkrijgen)
  • Overige (smoothies, yoghurt)

Bij elk van deze producten staat een hoge kwaliteit en versheid centraal.

Voor ieder wat wils

De doelstelling is om naast de toeristen die de Groenplaats aantrekt, ook een vast cliënteel op te bouwen waar de klanten persoonlijk benaderd zullen worden. Het zal de enige plaats zijn waar men vers brood zal kunnen kopen want er is geen enkele bakker in de buurt. Samen met de charcuterie en andere producten wordt “Chez Charles” een “one stop shop” voor snelle dagelijkse en gezonde inkopen.

Voor naburige scholen en bedrijven wordt het een plaats voor een gezonde lunch in een aangenaam, warm en stijlvol interieur waar men heeft gewerkt met natuurlijke materialen en met het karakter van het authentieke pand, dat door monumentenzorg is beschermd.